Not in love, just involved.

Alltid gör han likadant. Han vill inte ha mej, men ändå ska han ha mej. Eller åtminstone få mej att tro det. Han liksom klöser sig fast i mej, vill se om jag nappar. Och skulle jag nappa, skulle han vilja då? Igen? Jag vet inte. Han är en gåta för mej. C på jobbet kallar oss för två magneter som inte kan sättas fast. Men som dras till varann.
Han hör liksom av sig. Och jag vet inte ens varför. You can´t lose something you never had heter det. och det är sant. Vi har aldrig haft varann, på riktigt.
Vi försökte aldrig. På riktigt. Vill han ligga, kan han ju sluta höra av sig sent. Ett tidigt-på-morgonen-booty-call. Not my kind of style. Jag skulle vilja träffa honom nykter, för en kopp, en öl. Ett glas vin. Bara för att, inget annat. Men jag tror inte att han vågar.
Och det tycker jag är konstigt. Det är snart 4 år sedan vi träffades för första gången. Tydligen var det jag som raggade upp honom också. (svårt att förstå idag) Du stoppade ner tungan i min hals, sen var det kört…
Alla förstörelser som har funnits under de här åren är nog bådas fel. Allt tjafs, allt som har hänt. Skulle jag åka tillbaka i tiden, skulle jag nog ta tillbaka en hel del jag har sagt, eller skrivit. Eller bara struntat i att svara. Man mognar med tiden, man får andra insikter, man blir vuxen.
Men om han inte vill något alls, så varför höra av sig?

8 reaktioner till “Not in love, just involved.

    1. Ja, varför. Blir faktiskt lite irriterad på honom….Jag förstår verkligen INTE varför…Jag funderar faktiskt på om det skulle vara så att han skulle kolla läget om jag fortfarande är tillgänglig… (alltså singel) och när han förstår det, så behöver han inte ”oroa” sig, eller nåt….. då är det liksom lugnt….

  1. vad jobbigt! jag förstår att du blir irriterad på honom, velighet är så drygt. själv är jag så jävla trött på män just nu. män som hör av sig och vill ligga, män som hör av sig och kollar läget och män som tror att de kan behandla en hur som helst. ändå vill man inte vara utan dem. ååååhhhhh.

  2. Avskyr sånt där. Bokstavligen AVSKYR det, just av den anledningen att de liksom raserar ngt man byggt upp under tiden som passerat när de INTE hört av sig. Första bilden i ditt inlägg är skrämmande verklighetstroget. KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s