Multiinlägg

Tror jag börjar få en infektion i kroppen. Har ju känt mej hängig sedan i måndags morse. Men jag har faktiskt inte tid att bli sjuk nu. Har utgång och bio/öl inbokat i helgen Så har stoppat i mej en pandodil. Har grävt i väskan efter fler, men hittar inga. Ska sätta mej i massagestolen om någon timma och lösa upp lite knutar. Och ja, jag vet att det är dumt att träna när man är hängig. Men vet man inte vad det är så kan man ju inte riktigt veta. Det roliga är att så fort jag kommer dit, så mår jag bra. Har varit där tisdag och onsdag, och går väl dit i dag med efter jobbet, för sedan har jag inte tid, (och då kan jag vila) Tog det lugnt igår, och så blir det idag med.

Jag kommer att ta bort inlägget Dagens fråga. Alla har säkert läst den redan, så nu fyller den ingen funktion. (inlägget alltså, era kommentarer är givande)  Naturligtvis skulle jag väl ha lösenordsskyddat inlägget, men tänkte väl inte riktigt så långt när jag skrev det.
För det är ju klart, kan folk från min fd vänskapskrets gå in hit och läsa ”som ett tidsfördriv” så kan ju andra göra det också. Hitta hit alltså.

Engelsmannen är på tjänsteresa och jag har inte sms.at med honom sedan i måndags. Vilket känns bra. Dock gillade han bild/inlägg i går, och jag undrar lite varför han gör det.

EDIT: Åker hem och tar en varm dusch och lägger mej i soffan istället för träning. Har känt att det kanske är dumt att träna just nu när inte ens huvudvärkstabletter hjälper. Man vill ju vara frisk till i morgon kväll. För klart man ska ut!

5 reaktioner till “Multiinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s