Coffee and communication

Han hörde ju alltså av sig. Engelsmannen. När han sms.ade förra fredagen efter att ha kommit hem från utlandet blev jag kanske inte jätteförvånad, eftersom jag visste att han någon gång skulle höra av sig. Tjafset hade vi lagt bakom oss, även om det var underbart att få sagt allt som jag hade på hjärtat. Jag vill ha en tydlig kommunikation med de jag umgås eller har kontakt med.  Vi sa inget om att ses. Eller, han gjorde inte det. Och jag gjorde ju heller inget anspråk på att ses för det har jag ju slutat med.
Men se…. han hörde av sig i måndags morse och frågade om en fika. Så efter en halv dags betänketid sa jag ja. Så en fika.
Ingen träff. Ingen dejt. Men en fika.

3 reaktioner till “Coffee and communication

    1. Ja, det är ju bara en fika. Ingen speciell dejt eller så :) Känns väl som om det är nu eller aldrig. Hatten av. Ja, kanske är det för att man har satt hårt mot hårt, att jag inte bara vill höra ord, utan handling också….
      Träningskillen ja haha. om han har något intresse, så kanske han visar det på något sätt. Känns lite som om han får ta något steg, om han vill :) Jag vet ju ingenting om honom egentligen på det sättet ;) Fast prata kan man ju göra, om det finns tillfälle kanske haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s