Dagens låt

Under ett par veckor har jag haft lite lite svårt att sitta still under lång tid på kvällarna. Häromdagen kom jag på vad det är.
Ljuset. Ljuset! Det är inte mörkt klockan sjutton noll noll längre. That’s why. Det ger väl med sig. Men innan jag kom på det, så undrade jag lite varför det kändes som jag hade eld i baken. Tog på  mej typ ett par sneakers idag. Huja, vad kallt. Kanske var det bara dessa skor, men inte ska man behöva ha ullsulor i, den andra april. Har inte vågat testa min gamla slitna skinnjacka ännu. Älskar den, men ack så sliten. Måste köpa ny. Tror att den kanske kommer att vara lite stor i armar och lite på bröstet. Eller. Kanske. Kanske inte. Hur som helst är jag pigg, på toppenhumör trots menssvullen. Inga plågosmärtor än så länge. Ska visserligen bli intressant hur klänningen sitter i kväll..
Och kollade jag mej i spegeln nu, och inser att ibland är inte ett piggt huvud lika med piggt ansikte. På radion pratar de om vilken låt som gör en glad. En av de första låtarna som kom upp i huvudet var den här:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s