Push the feeling on.

Efter en tiotimmarssömn vaknar jag. Inte helt utvilad men sover jag längre, blir jag väl ännu segare. Den dystra minen när jag äntrar badrummet och ser mej i spegeln, låter inte vänta på sig. Räcker ut tungan åt mej själv och studerar ansiktet. Jaha. Törnrosa sov i hundra år, och var lika vacker när hon vaknade som när hon somnade tänkte jag. Vem är jag idag? Häxan i Hans och Greta? Häromdagen kände jag mej minst sju år äldre. I morse skulle jag kunna lägga på tjugo år.
Försöker fixa till mej så mycket som möjligt. Åker till gymmet. Ställer mej på crosstrainern och kör tio kilometer. Svetten rinner. Håret dyblöt. Tröjan skulle en väl kunna vrida ur. För att inte tala om den fina stora blöta fläcken där bak på byxorna. Nåväl. Jag fixar det i alla fall. Tar lite bröst, arm och ryggmaskiner innan det är dags att bege sig hemåt.
Och det där med att socialisera sig mer med folket på gymmet. Börja prata mer med de som tränar och så. Lite pratar en ju med vissa på hemmagymmet. Men Det finns en på gymmet näst närmast som verkar intressant. Har sett honom ett antal gånger, men vi har bara haft ögonkontakt typ. I tisdags möttes vi i trappan, när jag skulle hem. Kanske kan börja fråga honom om lite saker. När vi väl är där på samma gång vill säga. Och det vet man ju aldrig när det blir. Hade varit kul att ha någon därinne också att prata med och så. Ha lite konversationer med, kunna fråga saker med mera.
Och han verkar intressant.

Dagens träningslåt: Juice T – Love U for life

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s