Pink is not just a color, it’s an attitude.

wpid-img_20150520_221751Rosaprickig vaxduk. Två turkosa caféstolar plus dynor i samma färg. Två träfärgade caféstolar med bruna dynor. Ett limegrönt parasoll.
Ett vinrött tyg till solstolen. Lampslingorna i vitt. Ja, det låter väldigt färgglatt. Men det passar väldigt bra ihop. (Väggarna är vita) Nu återstår det golvtrall i trä på hela balkongytan. Och förmodligen två stycken svarta lite mer bekväma stolar. De andra stolarna kan man ju fälla ihop. Om man vill för att skapa plats. Växternas krukor kanske i svart de med.
Så det bryter av lite. Vill försöka få allt klart innan nästa helg är slut.
Så en får se vem det blir som ska åka med och handla. För bil måste jag ha. Det blir väldigt många trätrallar ser ni.
Men jag tror att det kommer att bli väldigt bra. Får väl visa vid ett senare tillfälle. En fundering var att ha någon slags soffbänk av något slag. På ena kortsidan. Längst in. Med en massa kuddar. Men det får bli nästa års projekt.

Åker hem efter jobbet. Funderar på att ta det där cirkelfys-passet i kväll. Men med risk för att sätta nerver i brand, så avstår jag denna vecka. Så åker till hemmagymmet. Gör faktiskt bra i från mej i kväll med. Inte så mycket kondition, men det blir nog ett helpass i morgon eftermiddag.

Annonser

2 reaktioner till “Pink is not just a color, it’s an attitude.

    1. Ja, det ska bli härligt när det är klart! :D Längtar tills det är tillräckligt varmt att man kan sitta ute länge länge. Där får vi pimpla vin när du kommer. ÄLSKAR verkligen att jag äntligen har balkong! Tjooohooo! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s