Lite regn har ingen dött av.

Tjugofem år och javisst, alla utomhuskonserter, evenemang. Spelar ingen roll om det regnar. Lite regn har ingen dött av. På´t bara. Yiiihaaaa. Party all night long. Kommer hem som en dyblöt katt. I arla morgonstund.
Skitigt hår, Sminket ser ut som en krigsmålning, in i duschen och sen på´t igen ba.
Trettiofem år och tio tolftedelar och nej. Utomhuskonserter, evenemang (som man ej har betalt innan för) i kylig vind, ösregn och blåst. Hmm, nja. Kanske blir det bättre väder sen? Märkligt det där. Förr brydde jag mej inte ett dugg. Nu kollar man väderkartan och väntar in vädret. Konsert. Ja? Nej? Kanske? Lite trist med tanke på att det är otroligt många evenemang som är roliga att gå på. Regn och värme. Absolut. Regn och ingen värme. Nej.

wpid-20150529_235337Jag och H.N sätter oss på första bästa uteservering vi ser tidigt på fredagskvällen. Kyligt, men det är ju åtminstone tak över våra huvuden. Längesen vi sågs och det var kul att träffas. Vi avvecklar alla saker vi brukar att prata om. Uppdaterar läget på vissa saker. Nytt jobb för H.N och om alla andra ting vi gillar att gotta oss i. Tiden går och två öl blev visst flera flera öl. Inte en tanke om att kanske sätta oss inne i pubens varma soffor.
Vaknar upp till en lördagsmorgon och nej, jag vill inte gå upp. Inte än. Inte nu. Kollar klockan och fine. Ok. Duschar och skrubbar bort gårdagens, sätter på mej träningskläder. För någon gång ska jag väl gå dit. Det går bra, trots allt. Och varm och röd i ansiktet lägger jag mej i solariet. Drömmer mej bort i tjugo minuter. Fina drömmar. Tankar. Funderingar. Före detta kollegan ringde innan gymmet, och hon har fixat tre stycken biljetter till morgondagens föreställning, bara till att besöka henne.

Annonser

2 reaktioner till “Lite regn har ingen dött av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s