What a woman want.

Dejtingen. Jag ligger lågt. Kanske för lågt. Men det får bli så nu. Har varit ute och druckit öl. Druckit kaffe. Socialiserat mej med okända män. Gånger tre. Återigen vet jag att jag inte kommer att träffa någon på en dejtingsida. Jag blir för trött för att ens orka kolla, maila på kvällarna. Det glöms av. Bara sådär. Jag kastar bort mäns mail till höger och vänster. För långt bort. För gammal. För ung. Ingen idé att starta en konversation när jag vet att det inte är lönt.
Även om jag håller dörrarna öppna. Överallt. Jag ler mot män på Ica. Jag kollar efter någon att spana på när jag svettas.
Kanske finns det någon i en bar när jag är ute, då och då. Alldeles för sällan.
Men jag vet vad jag vill ha. Jag vet vad jag söker efter.
Jag är inte velig med det svaret.

Annonser

4 reaktioner till “What a woman want.

  1. Vad vill du ha då?
    Även om man vet vad man vill ha, blir det inte alltid så när den ”rätta” dyker upp. Då spelar oftast inte ”kraven” någon roll eftersom man ser saker på annat sätt och man känner nåt som inte kan jämföras med kraven… om du fattar min luddiga kommentar :-)

    1. Vad jag vill ha? Ja, ingen som är 25, 46 eller bor i haparanda iaf. Det är ingen som behöver tala om för mej ang ”krav” , ”när den rätta dyker upp” ”ser saker på andra sätt” osv. Det har jag alldeles klart för mej :) jag kan det här nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s