Tyst.

Ja. Dessa öronproppar. Hur har det gått då? Jo. Jag har sovit gott. Utan att höra bilarna susa förbi genom öppet fönster under natten. Jag hittade mina egenjutna proppar som vi fått via jobbet för ett par år sedan. Det var inte alls så svårt att få in dem. Bara man har det rätta knicket visade det sig. Och att den med röd prick på, ska sitta i höger öra. Jag brukar alltid vakna av vibrationerna från mobilen. Nu har det kanske gått en minut innan jag vaknar. Tills i dag. En kvart. EN KVART. Vad fan. Stackars grannar. Hur gott har inte jag sovit då?

Annonser

5 reaktioner till “Tyst.

  1. Öronproppar är helt underbart. Sover själv jämt med öronproppar då jag sover mycket bättre och djupare när det är helt tyst. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Utan öronproppar har svårt att somna. Vaknar även lätt av ljud om jag inte har propparna på mig.

    1. Ja, jag har märkt det att jag sover mycket djupare med dem i öronen. Kanske kommer jag att fortsätta med dem efter sommaren också. Jag är ju en sån som egentligen måste ha frisk luft året om i sovrummet, så det kanske fortsätter :)

      1. Gjutna öronproppar låter ju fantastisk skönt. Kanske skulle skaffa sig sådana. Får ta och kolla upp var man kan köpa sådana. Vilken lyx med en arbetsgivare som fixar öronproppar som är sköna att sova med.

        Själv så har jag märkt att ja blir öm i öronen av att sova med öronproppar flera nätter på rad. Har testa en hel del olika skumproppar utan att hitta några riktigt bra, En del är skönare än ändra men några klockrena att sova med har jag tyvärr inte hittat. Sover dock så mycket bättre med öronproppar så jag använder dem varje natt trots att jag blir öm i öronen av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s