Sista delen snart klar.

Tänkte att jag skulle ta den sista delen av hallen och måla klart. Så hela är vitt och slutfört. Sagt och gjort. Tog första omgången i morse. Därefter begav jag mej till affären och till sist gymmet och hängde lite över en kaffe med de som jobbade. Fick gjort ett bra pass i dag, med lite andra övningar. Ska göra dem i morgon förmiddag med, när jag ska dit med min gamla granne. När jag kom hem tog jag andra omgången med färg. Och väntar nu på att det absolut sista, förhoppningsvis lagret ska på. Sen är jag ta mej tusan klar. I morgon ska jag skruva upp hyllan, sätta upp spegeln och hängaren. Och komma på något sätta att dölja den fula strömbrytarlådan som de så käckt har satt mitt på väggen och inte längst in. Sen väntar även knoppar till garderoberna. Eller om de som finns, passar in. Så länge. I kväll ska jag tvätta, så det blir lugnt här.
Hörs sen.

Annonser

6 reaktioner till “Sista delen snart klar.

  1. Tips på hur du kan dölja den fula strömbrytarlådan: klä in en passande kartong (typ skokartong) i något fint papper (eller måla) och häng den över. En kompis gjorde så och det blev fint. Kan ju vara svårt att hitta rätt storlek på kartong dock…

    1. Ja! Nu är det klart :) bara knoppar kvar, dölja den fula strömbytaren och kanske någon tavla eller nåt <– who am I kidding, här har inte kommit upp en enda tavla en så länge haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s