Vill du dricka en kopp kaffe med mej, någon dag? (Shout it out loud)

Sitter och tänker på dejting. Hur jag ska göra inför hösten. Jag loggade in igen häromkvällen. Igen. Uppehåll på ett par månader tror jag. Bara tittade runt den här gången. Mailade ingen. Just då. På något vis så tror jag fortfarande på att på något vis  stöta på min tilltänkte i verkliga livet. Vet bara inte hur. Of course.
Ofta har jag skrivit om hur jag ska göra ändå. Vad jag ska göra. Men när allt kommer till kritan. Gör jag det inte. Det blir inte av. Jag kan banka huvudet i väggen.  Jag kan frusta. Jag kan banna mej själv för att jag inte tar tag i det. Och den enda jag har att skylla. Är mej själv.
Jag skriver om att gå ut och flirta. Men gör det inte, när vi är ute. Då är samtalsämnena viktigare. Sällskapet viktigare. För man ses inte så ofta. Och då är det viktigare än att lämna en lapp med sitt telefonnumer till någon. Jag skriver om att röra blicken mer på gymmet. Visst. Har hänt. Men jag förblir tyst. Dock kommer jag att vara där lite senare på vardagar på grund av nytt jobb. Även det är rätt tidigt det med. Kanske ser fler då. När jag äntrar gymmen vid ett senare klockslag. Men att öppna munnen ska vara så svårt.
Funderar på att testa ny sajt. Kanske får mer och bättre syn. Men mailandet i sig är uttröttande. Det är därför jag grämer mej för att ens orka just nu. Man måste sitta och vara aktiv. Där inne. Där har vi mitt problem.  Att vara inloggad. Vara aktiv. Vara outgoing. På en dejtingsajt. För även om jag kanske inte flirtar runt på krogen. Så är det fan så mycket lättare att på något konstigt vis börja prata med någon i riktiga livet. Oavsett vart man är. Jobb, fest, (gymmet, även om jag för tillfället är tyst) och på andra ställen. Där kan man liksom vara sig själv från första början. Istället för att prata med någon via en skärm. Men jag ska. Jag ska skärpa mej. Och komma igång, ett försök till. Någon dag. Någon dag. I framtiden. Försök på alla håll. Vill säga.

Annonser

4 reaktioner till “Vill du dricka en kopp kaffe med mej, någon dag? (Shout it out loud)

  1. Jag vet inte vad som är vanligast men känns som nästan alla mina vänner träffat sina respektive genom vänner eller i skolan/möjligen på jobb. Några på krogen, men det är mest de som träffades väldigt tidigt, runt 20-25-årsåldern. Jag träffade P genom vänner, känns som en mer vet vad en får då (förhoppningsvis umgås ju vänner med ”bra” människor).

    Det en får ha med sig är att i åldern 30+ har i princip alla ett stort bagage med sig; långa tidigare relationer, kids etc. På det sättet var det nog lättare att hooka upp för 10-15 år sedan runt tjugi tänker jag. Men vad vet jag… Tror inte nätet hade varit dit jag vänt mig om jag blivit singel igen. Vänners vänner känns nästan mest pålitligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s