Fredag går mot lördag.

image

Jag hade inte läst på mer än en vecka när jag öppnade boken igår kväll. Solen lyste fortfarande. Men vindarna började gå från varmt till svalt. Jag märker hur trött jag är. Ändrar ställning hela tiden men till slut kan jag koncentrera mej på boken. Ett glas vitt vin. En cigg. Och sedan Ett fall för Vera på Svt1. Tidigare går jag ut från gymmet efter att ha varit där i lite mer än en halvtimme.  Det var ingen idé att ens försöka utöva fler övningar. Huvudet piggt. Men kroppen slö och varm. Jag lägger mej vid halv elva. Efter att jag spolat fötterna i iskallt vatten. Hela dagen med varma arbetsskor och vid slutet trodde jag att jag skulle brinna upp. Läser lite. Men till slut känner jag hur boken glider ur min hand. Släcker lampan och sover nästan elva timmar. Vaknar. Dricker kaffe. Tyvärr utan mjölk. Idag ska jag göra ingenting. Vi hörs senare. Puss.

Annonser

2 reaktioner till “Fredag går mot lördag.

  1. Oj, elva timmar!!! Då behövde du nog verkligen sova. Bra också att lyssna på kroppen när man är på gymmet. Ger liksom inget resultat om man kämpar emot när kroppen säger nej! Oftast är det ju huvudet som säger nej, men den är lättare att ignorera :-)
    Ha en bra lördag!! Kram.

    1. Ja, det var ett tag sedan jag sov så länge :) haha, jag gick till gymmet igår för att jag inte skulle behöva gå dit idag. Och nä. Det ger ju inget resultat när man inte är alert. Behöver verkligen vila från allt idag. Lyssna på kroppen var det ja :) ha en fin lördag du/ni med! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s