Tisdag. Nothing else.

Ibland önskar jag att man hade orken att gå upp lika tidigt en lördag. Som på en vardag. Göra en stor lista på saker man ska göra. Fixa. Dona. Att man tar en heldag för allt. Men det gör man ju inte. Det är bara småsaker. Men ändå projekt. Tänk vad härligt det hade varit. Allt blir liksom klart. Alltif är det något. Mina lår känns ungefär som om jag har två gigantiska blåmärken på dem. Det gör ont när jag går. Står. Ligger raklång. När jag ska sätta mej ner. Träningsvärk hette det visst. Nu blir det en, eller två dagars vila. Handla hem hostmedicin. För hostan är kvar på denna långdragna jobbiga förkylning.

Nä. Det händer inte så mycket. Mer än längtan om mycket. Som det är. Som det brukar. Och ska vara.

Annonser

2 reaktioner till “Tisdag. Nothing else.

  1. Träningsvärk är en (o) skön värk, dels för att man vet att man faktiskt gjort nåt bra och dels för att den går över. Värre med annan värk.

    Jag kan tycka att det väldigt skönt att gå upp riktigt tidigt på helgen, tex på lördagen, för man hinner med så mycket mer och helgen blir liksom längre.

    Kram

    1. Ja, tidigt går jag upp. Men det är mest om jag ska träna eller så. Jag måste sätta i gång med en gång. Annars riskerar jag att hamna i soffan.. Väreken är ju ett bevis ja :) kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s