Personbästa.

image

Igår eftermiddag tog jag personbästa i sittande benpress. Var dock osäker på om jag hade sett rätt, eller om jag tog i lite för mycket när det gällde siffrorna. Sms.ade Ynglingen I morse, så han fick kolla. Hade avrundat med fem kilo. Men ett hundra fyrtiofem kilo är väl inte fy skam det heller. Nu ska jag ta mej an liggande benpress mer än vad jag gör i dag. Mer sällan än vad jag färgar håret i nuläget.
Har kommit hem från en liten middag med jobbet. Stadadelsdirektören bjöd på en matbit. Årets julklapp som alltid är ett Lisebergskort delades även ut från chefen. Man får vara glad för det lilla.

Annonser

7 reaktioner till “Personbästa.

  1. Det här jag var på i eftermiddag/kväll är totalt meningslöst. Tråkig info om vad som händer i staden, tråkig mat och trist. Lägg hellre pengar på julbord/personalfester istället. (Var ungefär samma i den förra stadsdelen jag jobbade i)

 1. Vi får en middag som julavslutning men den ska äga rum på Burgården i skolrestaurangen vilket gör mig väldigt förbannad. Jag skickade ett mail till min chef där jag sa vad jag tyckte om det och tackade nej.
  Att vi som lagar mat (professionellt) varje dag äntligen får sitta ner och bli serverad mat, då får mat lagad av elever! Jag tycker att det är riktigt dåligt och att vi är värda mer än så.
  Tror inte att jag är så populär hos min chef nu men jag står för mina åsikter och jag tror inte att jag är ensam om att ha dem.

  1. Du är definitivt inte ensam om att ha åsikter om sånt här. Så dåligt av din chef/stadsdel! Vi är iaf medbjudna den 14/12 när 80 st av pedagogerna har sitt julbord av rektorerna. (Är ju inte våra chefer) Dock ska tilläggas att en ville att vi skulle stå ”för lite” av sakerna. Men där sa vi blankt nej. Att bli medbjuden, ta på sig fina kläder och sedan ”jobba lite” .nej!

   1. Det tråkiga är att många tycker men inget säger!

    Bra att ni sa ifrån om att hjälpa till för det var faktiskt ett fräckt och oförskämt förslag! :-(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s