Årets första träningspass.

Årets första träningspass blev crosstrainer. Enbart.  Då jag har varit krasslig i halsen till och från har jag inte orkat köra helt och hållet med bara crosstrainer. Men idag kände jag inget tryck över bröstet och lungorna höll i tio kilometer. Kanske ska jag nu när jag är ledig fram till onsdag kväll ta tillfället i akt och köra mer kondition. Ledig och pigg. Inga mer rygg och armmaskiner på ett tag i alla fall. Fokus på mer bål, höfter och lite mer ben. Även om de har fått sig en rejäl omgång av styrka.

Annonser

2 reaktioner till “Årets första träningspass.

  1. Har du testat grit? Går nog under namnet HIT på vissa kedjor också. Tänker på att du nämt att du vill ha nya utmaningar, och den träningsformen tycker jag är grym. Snabbt och effektivt, ta ut sig maximalt i 30 min och sen är det klart! Skönt att slippa skava i löpspåret en timme och ändå få typ samma effekt på konditionen.

    1. Men heeej! :) ja, har testat det men var väldigt längesen. Har nog fått mer puls och är nog mer i fysik kondition sen dess. Kanske ska hitta ett pass. Det finns ju cirkelfys hit som de säger är bra. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s