Sundaywalk in fresh air.

img_20160109_192942.jpgVi träffas på centralen och traskar genom snö och snöyra till andra sidan shoppingcentret. In på puben som är omtyckt.

Som serverar så många olika ölsorter att det är svårt att välja. Och varje gång man är där, måste man nästan testa på nya olika ölsorter.  Denna gång blev det bland annat scary Gary och  Bederö bitter. Vi pratar om allt mellan himmel och jord.

Och jag berättar lite vad som har hänt på jobbet. Och för första gången på flera år äter jag på hamburgestället som börjar på M. Väldigt gott då jag hade glömt av att äta innan ölen.

 

 

Vaknar upp tidigt på söndagsmorgonen bestämmer mej snabbt för att vara ute i friska luft istället för att svettas inne på gymmet.

img_20160110_121401.jpg

Borde kanske göra Söndagar till min promenaddag, då jag de senaste åren prioriterat gymmet istället för powerwalks ute. Jag som en gång alltid var ute och powerwalkade.

img_20160110_121437.jpg

Tror jag ska utforska lite områden där jag inte har varit så mycket på innan,  även om jag flyttade närmare för över ett år sedan.

Annonser

En reaktion till “Sundaywalk in fresh air.

  1. Utby lär ju ha många fina ställen att promenera på, upp i bergen bl a. Trots att jag har jobbat där i många år nu så har jag dålig koll på omgivningarna. När jag slutat för dagen så åker jag ju direkt därifrån.
    Ett tips är att kolla in alla fina gamla villor som ligger i gamla delen (där jag jobbar) närmast Kviberg. Fantastiska hus.

    Ha en skön söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s