Without asking. And a lot of asking.

Han ringer på lördagseftermiddagen, innan han ska hämta sonen som är hemma hos en kompis. Jag är glad över att höra hans röst. Hans skratt. Han ville försäkra sig om att jag inte degade ihop totalt i soffan efter gårdagskvällen.  Han berättar om hur han försökt få fram om jag var singel eller inte. Hur hans fråga om jag åkte till Ikea under ledigheten kanske skulle kunna få fram något.  Hur han har försökt att att nästan varje gång få fram något svar. Utan att behöva fråga rätt ut. Utan att behöva fråga mina kollegor. Han ser det inte. Men jag ligger i soffan med sunkkläder, året på ända. med vidöppen mun och häpnar. Visst. Jag har märkt att han har fattat tycke för mej. Jag har märkt att han på något sätt s k u l l e vilja träffa mej. Något mer utöver att bara vara en som jobbar i samma byggnad. Men samtidigt har jag inte förstått. Ändå. Inte att det var såhär.

På kvällen skriver han att han längtar tills vi ses. Och det går inte att undvika ämnet sex. Eller ja, han började. Vad vi gillar och så vidare. Men jag lyckas styra bort det genom att skriva vi kan väl träffas först, för även om jag gillar sex. Är jag nog som de flesta tjejer, kvinnor jag någonsin känt. Eller känner. Prata gärna om sex allmänt, men när det blir mer intimt innan vi ens har träffats så backar jag en smula. Jag älskar sex. Är inte ett dugg pryd.
Men något kanske man vill ha för sig själv, spara till senare.

På söndagsmorgonen är jag i full färd att ta på mej träningskläder och åka till gymmet. Kaffe och fralla med Ynglingen Jag berättar, och han säger att den här mannen, han är såld på dej. Han gillar dej. Mycket. Samtidigt trillar det in mail på Messenger från Toppluvan. Han är frågvis. Han frågar när jag kysste någon senast. Han vill kyssa mej. Han frågar i fredags? varav jag svarar brukar du vara inne på dejtingsajten och kolla? (vilket han gör, men låt honom göra det. Låt honom vara där tänker jag) det var min fråga raring skriver han. pussade min mamma på kinden förra helgen skriver jag. Vilket inte är sant då jag inte träffat mamma på över en månad. du förstår väl att du får motfrågorskrattar jag. Det händer att jag är där plingar det till samtidigt som jag tar ett bett på smörgåsen och en slurk ur kaffekoppen på gymmet.
Skriver att vi hörs sen, ställer mej på crosstrainern nu och när jag är i full färd med att svettas, göra magövingar lyser den gröna lampan på mobilen och jag kollar snabbt. Utan att gå in och läsa Vad heter du på dejtingsajten?
Vilket jag om en stund kommer att svara eftersom jag är pausad är det inte relevant för tillfället, och en smiley.

Annonser

8 reaktioner till “Without asking. And a lot of asking.

 1. Oj så på han är! Och att prata så om sex innan en ens träffats hade nog fått mig att lägga benen på ryggen, ”när kysste du någon senast”, skum fråga, han verkar inte riktigt ha fingertoppskänsla 😕

  1. Han är väldigt på. Vet inte riktigt varför. Och jag tycker att de flesta män håller på att snacka sex innan man ens har träffats. ( eller en del iaf, en av anledningarna till att jag inte orkar med dejtingsajten ) har avstyrt det på ett bra sätt. Men tror nog att jag ska prata med honom om det i kväll.

   1. Det beror nog på vilka forum en träffar män på, jag har aldrig upplevt det där ”sexsnackandet”. Är din känsla att du önskar att detta ska leda till något varaktigt gör du nog klokt som du tänker att be honom tagga ner lite, en relation är ju bra mycket mer än snusk (även om det så klart är en viktig del)

    1. Jag har bara varit inne på en ”vanlig” dejtingsajt. Ja, jag ska snacka med honom om det. Pratade om detta med Ynglingen idag att jag är den som backar när det blir för mycket snack innan…

 2. Hm, får lite svartsjukevibbar av det du skriver. Vad sjutton har han med att göra vem/när du kysste någon senast?! Och sexsnack innan man har dejtat…? Var försiktig.:)

  1. Ja, det det har han inget med att göra. Nä, verkar som om väldigt många män har svårt att hålla sig borta från att snacka sex. Ska dock inte måla fan på väggen ännu. Men tack! Kram.

 3. Men vad är det med män som måste prata om sex fast man inte ens har träffats, eller känner varandra? Är inte heller ett dugg pryd men känner inte att jag vill blotta allt när man inte ens vet vem människan är liksom. Skitskumt beteende tycker jag, i allmänhet alltså – inte bara i Toppluvans fall.

  1. Ärligt så vet jag inte… älskar att prata sex, ha sex. Men som du säger att blotta sig, blotta allt innan man ens träffats är att ta i. Tror han fick sig en knäpp på näsan igår haha. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s