Söndagskväll i soffan.

Nästa vecka kommer vi att ses mer vissa dagar.  Om han nu är på jobbet. Om han inte väljer att vara någon annanstans under dessa halvtimmar som vi brukar ses på. Jag vet bara inte hur jag kommer att reagera. Hur jag kommer att vara. Det lär väl visa sig. Vi kommer att vara väldigt nära varandra. Dessutom är det färre individer och mycket lugnare.
Vi är fortfarande vänner på Facebook.  Och jag hoppas att han kanske förstår vad och hur jag menar med det jag skrev.  Vill han inte, orkar han inte, säg det. Det är inga problem.  Han hade till och med kunna ljuga och säga att sonen skulle komma tidigare. Det jag retar mej på är att han inte förklarar saker för mej. Att han inte tänker. Han ger mej dubbla signaler hela tiden. Jag är trött på det. Därför skrev jag.  Annars hade jag inte brytt mej. Jag är trött på att vara jätteglad, för att två dagar senare vara förvirrad. Han är liksom Fyrtiosex år gammal. Inte tjugo. Har två barn på snart tio och tjugofem. Visst att han inte beter sig som sin ålder, att han är föryngrad. Livlig. Har svårt för att öppna sig yadi yadi yadi. Men snälla, kom igen. Och bara det här: Bara för att jag är online på dejtingsajten, betyder inte att jag är inne. Varför är man online då för? Och det här: Tror du att det är syftet med detta? Ja, men vad fan ska jag tro då? Även om jag vet att det han säger om mej är sant. Och jag tänker inte ursäkta mitt beteende. Han kunde gott få höra det här.

Annonser

4 reaktioner till “Söndagskväll i soffan.

  1. Så trist!!!!!!! :(
    Och ja, det kunde han gott få höra, för det är ju så du känner! Är han ngorlunda vettig så kan han ta det och då reder ni ut det här. Annars är han väl tyvärr ännu en i raden av ambivalenta peterpankomplex-killar.. :/
    Stor kram!!!

    1. Haha, PeterPankomplex! Den var bra! :) ja. Vi får väl se hur det blir. Han har nog iaf fått veta vad jag tycker om det här. Tror inte han var beredd på det här. (Hade det varit någon random man från någon annanstans än jobbet hade jag inte brytt mej så mycket, men vi har ju setts och pratat med varann nästan varje dag i flera månader) Känner att åtminstone jag kan vara ärlig. Kram!

  2. tycker att han beter sig omoget och du gör rätt i att säga ifrån. hoppas att han förstår att han måste bättra sig så att han inte går miste om chansen att lära känna dig bättre! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s