Bland våffelsmet och Ebbot.

img_20160325_185629.jpg Regnet slutade falla när jag steg ut genom min port. Solen börjar titta fram. Och den lyser hela vägen genom spårvagnsfönstret, genom halva stan tills jag går av och E.L möter mej med en kram på en hållplats som ligger lite i lä. Men ändå så centralt. Kliver in i en liten lya. Helt nyrenoverad med en gigantisk balkong. Där ligger min fyra meters långa balkong i lä. Men smakar det så kostar det. Vi vispar våffelsmet. Skivar jordgubbar, vispar grädde och jag tar fram det sista jag fick ur min Bag in box. Hon är inne i en rosa kärleksbubbla. Tre veckor med sin pojkvän. Och hon är kär. Men jag får stoppa henne när hon börjar prata om vad Han säger. wow, s t o p p , det har bara gått tre veckor! Och jag inser att lika väl som jag säger att Ias hemlis är något av en storasyster för mej, har jag blivit en plaststorasyster för E.L. Även om vi inte syns så ofta. Tio år yngre och jag vet mycket väl. Hur hon är.

img_20160325_204237.jpgVi traskar ner ett par kvarter. In på en terass. En öl och vi fortsätter prata och kärlek. Män och sex. Jag låter henne vara i sin underbara bubbla. För det är klart hon ska få vara i den. Men kommer med lite tankar om framtiden och ber henne ta det lugnt efter att fått höra mer om den underbara killen. Jag åker hem efter att vi kramats hejdå. Vaknar upp tidig lördag och innan gymmet ska jag in på apoteket. Måste handla på mej en del saker. Den engelsktalande mannen Mailade igår och frågade om jag skulle träna. Så vi får väl se hur mycket jag orkar idag.

Annonser

2 reaktioner till “Bland våffelsmet och Ebbot.

  1. Jag känner detsamma som du, min lillasyster. Jag gillar att vi hamnat i en Sits där man faktiskt kan säga ”stopp o belägg” utan att det är negativt utan att det är med kärlek för en människa som man har nära ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s