Not knowing how the läget is.

Dessutom har jag ju faktiskt ingen som helst aning om han har träffat någon. Jag har ju ingen aning om det. Eller om han ens vill? Även om han är sån där på jobbet. För även om det är ganska så mycket positivitet just nu, så vet jag ju inte. Och jag loggar ju inte in på dejtingsajten, och bryter min paus för att kolla heller om han är aktiv. Det där med att hångla upp sa jag rätt så spontant till hans kollega M förra fredagen. Och känner jag honom rätt, så spreds det. Och det vart ju glada miner? Men som sagt. Jag vet ju inte. Sorry. I’m hooked. Again. Åtminstone för att kolla läget. På andra sidan.

Annonser

2 reaktioner till “Not knowing how the läget is.

  1. Det är en jävla tur att våren är här och att det lyfter upp en lite ur alla grubblerier ^^ Fast jag förstår så himla mycket hur sånt där mindfuck tär på en. Det är bra med paus, synd att jag inte bor närmare för då hade jag dragit med dig på picknick med vin och skitsnack <3

    1. Ja, härligt att våren och solen är här :) ja, det tär på mej lite granna. Är lite trött på dubbla budskap.. Åker ni neråt landet någon gång, så hör av dej! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s