En vecka i maj.

Jag var ganska trött i början på veckan. Gjorde ett försök att sova med öppet fönster, nu när det är så varmt. Utan öronproppar. Det kanske inte gick så värst bra. Motorcyklar, bilar och annat på en väg längre bort, utan trafikljus och gupp.  Då låter det. De två senaste nätterna har jag sovit med proppar. Och inte försovit mej, då jag hört väckarklockan exakt i tid när den ringer. Och inte en halvtimma efter. 

Det är varmt. Tufft. Svettigt. Snurrigt. Men tre träningspass tisdag onsdag torsdag.

I morgon ska jag hem till min gamla granne M. En ny balkong ska sittas på. Och en massa prat.
Har tackat nej till en inflyttningsfest på lördag. Först kanske. (Hon ändrade vecka) Sen ja. Men vi får ses en annan dag. Helt enkelt. Känner inte riktigt för det. Och nu är det ganska få som kommer såg jag.
För många kunde inte.

Ska rensa min skogarderob. Finns nog en hel del där som inte borde finnas kvar. Speciellt sommarskor. Min ena bror jobbade i sportbutiker i många år innan de flyttade till Bollnäs. Han skulle gå i taket om han såg vissa. Eftersom hälarna slitits på vissa ställen… (Note to self: köp även nya träningsskor)

Röstade på Islands bidrag i semifinal ett i Eurovision Song Contest i tisdags. Den gick inte till final i år heller. Men Island är ju med i Fotbolls-EM om en månad. Så jag har ju två lag att heja på. Och ja. Jag är ta mej tusan freaking himla stolt över det lilla landet, att de har tagit sig till deras första mästerskap.

Hörs sen. Puss.

Annonser

3 reaktioner till “En vecka i maj.

 1. Öronproppar är helt underbart att ha när man sover. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Själv hör jag nästan inget när jag har öronproppar på mig när jag sover. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

  1. Hej! Jag är egentligen inget stort fan av öronproppar, då jag aldrig lär mej att använda dem och har svårt för att sätta i dem. Så att de håller sig på plats :) Men har ett par egengjutna som jag fick via mitt förra jobb, som funkar bra nattetid.

   1. Sätta in vanliga skumproppar kan vara rätt svårt tills man verkligen har lärt sig hur man gör. Själv så pluggar jag in skumpropparna ordentligt djupt i öronen. Nästan så att jag inte får ute dem. Då sitter riktigt bra i mina öronen och ramlar ute ut. Tycker även att de dämpar bättre ju längre in i öronen man har dem. Blir verkligen helt tyst.
    Kolla på den är filmen för tips på hur man sätter in skumpropparna https://www.youtube.com/watch?v=cV1tuq03t9Y
    Ibland kan jag dock bli lite öm av att sova med öronproppar varje natt. Formgjutna öronproppar låter ju fantastiskt skönt. Kanske man ska skaffa sådana då man trots allt använder dem varje natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s