Grey sunday in May.

Alltså. Ukraina? Vad hände där? Jag la mina politiska åsikter åt sidan against Russia och röstade på dem och Australien. Mumsbiten Justin Timberlake gjorde kvällen, och måste säga att den här veckans semifinaler och final med Petra Mede och Måns Zelemerlöv var något av det bästa på flera år. Roligt och underhållande. Och inte lika stelt som hos vissa andra länder.  Har då och då under ett par år sett gamla bekanta från gammalt jobb uppträda i mellanakter. I går såg jag en i hamsterhjulet på scen.

Något annat fint som berört mej är Zlatans sista match med PSG. Hur de blåser av matchen för hans skull, hur hans barn springer in på plan. Och de spelar den SVENSKA nationalsången!  Allt. Inte ett öga torrt. Det finns ingen som Zlatan. Gåshud!

Hemma efter ett söndagspass på gymmet.  Känns bra.
Nu ska jag städa. Hörs sen. Puss.

Annonser

3 reaktioner till “Grey sunday in May.

  1. Morr… gick lite för snabbt där… skulle skriva att jag på äldre dar börjar digga Zlatan ordentligt. Läste nåt som Alex Shulman skrev. Om att Zlatans egna utsago om kung/legend o sen trycka upp tröjor till sina söner med dessa ord är typ fjanterier. Öhhhh… Zlatan har fan på benen att säga vad fasiken han vill….. numera. Hans jobb på planen gör ju att han bevisat för alla att han är mer än nån som skryter. Han backar upp det med handling. O Alex den lille fjanten har blivit känd på att snacka skit. Jävla tönt. Nej hatten av för Zlatan.

    1. Jag hade någon kort period när jag inte gillade honom. (För mkt konstiga skriverier) Men annars har jag alltid gjort det. Och efter att ha läst hans bok, ännu mer. Han är en legend! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s