Dagens fråga. 

Det är inte ofta numera som jag kör frågestund. Är det någon som har lust att ställa en fråga, eller sätta en rubrik på Ett inlägg går det alldeles utmärkt och vore roligt. 

Annonser

6 reaktioner till “Dagens fråga. 

 1. Hej,
  Jag har läst din blogg ett litet tag och uppskattar att läsa dina tankar om allt från vardag och jobb till relationer och sex. Det finns såklart många ämnen att kunna ställa frågor eller så om, men jag är nyfiken på att veta mer om ditt solosex. Har förstått att du har nån sexlåda? Vad finns i den till exempel? Vad fantiserar du om etc. Vet inte om detta är ämnen som passar din blogg riktigt, men det var de första funderingarna som dök upp i mitt huvud när jag läste det här inlägget.

  Vänliga hälsningar

  1. God kväll. Min sexlåda är inte uppdaterad på ett bra tag, så det finns inte mycket kvar. Har rensat och slängt en massa saker som inte används, bland annat vibratorer som var trasiga (vissa finns kvar som funkar), har handbojor, dock en ny säng utan något att sätts fast dem i. Ögonbindel, glidmedel, kortlekar, grej som man sätter på penis. inte så himla mycket med andra ord ;) mina fantasier behåller jag för mej själv just nu i kväll :) Tack för att du gillar bloggen!

   1. Nej det var inte så himla mycket ändå ;) Synd att handbojorna inte funkar ihop med den nya sängen. Låter som en rolig låda ändå! Hoppas att jag får ta del av dina fantasier en annan dag då :) Tack själv, du skriver grymt!

     1. Det är sant :) Ja det är så himla förutsägbart egentligen. Tänkte ändå på det innan jag skrev att det är typiskt manligt att fråga om sex när det är frågestund. Men det är ändå ett spännande ämne och intressant att höra mer om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s