Come here and let me love you.

Hur kan det vara så svårt för karlar att se att de har fina kvinnor inom räckhåll?  Hur kan det vara så svårt för män att inse? Hur kan det vara så svårt för män att ta ett fakking jävla steg? Hur kan karlar vara så tröga och sega? Att de inte inser att det finns kvinnor som är för jävla bra. Kvinnor som tål att tänkas på. Kvinnor som har ett jävlar anamma i sig. Grymma. Stolta. Starka. Kvinnor som är som jag. Kvinnan som är jag. Hur svårt ska det vara? 

Annonser

7 reaktioner till “Come here and let me love you.

  1. Jag tror tyvärr att vi kvinnor (eller män för den delen) är lika dåliga på att se de fina karlarna. Hur ofta faller man inte för den ‘spännande’ mannen som är kass på förhållanden istället för den fina, omtänksamma mannen som aldrig skulle göra en illa? :)

        1. Men visst kan en vara både spännande och snäll? Det är inte alls motpoler tycker jag. Tycker min sambo är svinspännande även efter 6 år tillsammans – han är snygg och utmanar mig och är samtidigt väldigt snäll omtänksam och sätter alltid mig och vår son i första rummet. Hade aldrig kunnat leva med en ospännande man, hade aldrig kunnat leva med en osnäll man.

          1. Visst, absolut. Stämmer bra det du skriver. Dock är det ju så att när folk skriver ”spännande” så menar de ofta såna män som är mer spännande på ett annat dåligt sätt. Om du förstår vad jag menar. Så visst kan man vara spännande på andra sätt med, och det sättet är ju bra :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s