Rackamackaphone. 

Veckans första träningspass blev ett bodypump-pass. Lite lustigt att ha varit där flera måndagar på samma pass, men ibland inte komma ihåg vilken övning som kommer härnäst. Utan bli lite snurrig och tänka ja just det ja. Kanske ska ta bort lite vikt innan det är dags att lägga sig på rygg och köra bröst och armar. (Ska klara mej hela passet, hela kroppen.) 

Vid squats och utfall med lös viktplatta, kör jag skivstång istället. Ökade vikter. Bättre för balans, men lika jobbigt för ben och rumpa. Alltså, fy fan vilka övningar instruktören kör i ett intensivt svep. Lika jobbigt varje gång. Tummen upp för att det börjar ljusna vid horisonten när man sitter på bussen mot jobbet på morgonen. Att det var sol hela dagen idag, till skillnad från ösregnet igår, gör mycket. 

Gymmet efter jobbet i eftermiddags. Var hyfsat ok och pigg efter måndagen. Och är jag det, så får man väl köra på så länge det går. Funkade bra, gjorde bra ifrån mej på crosstrainern. Att Boomfunk Mc’s låt Freestyler är en tidlös låt, som funkar i alla lägen gör det inte svårare att öka trycket. Att det sedan fortfarande är ljust vid halv sex tiden på kvällen efter passet. Yes. Så härligt. Så underbart att det syns mer och mer att våren närmar sig. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s