Söndagen den femte mars. 

Klockan ringer på lördagsmorgonen. Tar det lugnt med en kaffe och Nyhetsmorgon på tv. På med kläder och smink. wp-image-811713493jpg.jpgHämtar ytterligare ett bokpaket på posten. Ja, nu har jag att läsa. Hem igen. Ut igen.  Träffa Jen och H för en liten loppis runda runt om i stan.  Fick hem lite nya uppläggningsfat (när jag nu ska använda dem) små glas för likör, men ska köpa lite fler. wp-image-57077301jpg.jpgRensar skåp när jag kommer hem.  Och inser att jag behöver nya skålar. Ut på en powerwalk på nio kilometer. Snålblåst och öronen känns som fyllda paprikor med köttfärsröra. Duscha. Promenerar ner en hållplats hem till Rock(y)tjejen som är home alone utan sambo och barn. Osminkad och i mysbyxor. Vi dricker vin. wp-image-1782130287jpg.jpgÄter en pizza från en pub som tydligen är himla populära, där jag aldrig varit.  Men nästan alltid promenerar förbi, under vissa av mina powerwalks. Vi pratar om vad som hänt sedan början av januari. Och det är mycket. Vaknar utvilad en söndag då himlen är grå. Meteorologen på tv.n säger att det bli snö. Och jag undrar om jag orkar träna. Eller om jag ska vänta till bodypump-passet i morgon måndag. wp-image-1774824289jpg.jpgTar fram min porslinspenna jag köpt.  Testar att skriva på några gamla kaffemuggar. Svårt att vara stadig på handen. Men det behöver ju inte vara perfekt.  Inget behöver vara perfekt. Inget. 

Funderar på när jag ska låsa upp bloggen.  

Annonser

4 reaktioner till “Söndagen den femte mars. 

  1. Vännen! Hade helt missat att du låst bloggen och trodde istället att du hade en bloggpaus när jag inte såg några uppdateringar i mitt favoritflöde.
    Usch, det är en jäkla skitårstid nu. Det gör sitt till för måendet, kan vara skönt att komma ihåg. Och köp nu Jättenattljusolja! (finns på Life, bla) För mig funkar det stört bra för PMS:en, plus att naglarna och håret mår bättre.
    Stor kram!

    1. Tänkte eftersom jag inte skulle ha den låst forever, så är det ingen som jag sagt till. Utan mest låtit den vara. Blir otroligt frustrerad ibland, men jag vet att det blir bättre. (Brukar ju aldrig låsa.. men det är ett litet statement..) tack för tips! Ska kollas upp! Love you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s