Burrigt ute. Lugnt inne.

En vecka har gått efter ledigheten. En soft vecka, vi har lugnt startat upp arbetet och någon gång i mitten på nästa vecka är hela jobbet, och alla på plats efter alla lediga dagar. Och säsongen börjar på riktigt. Full fart, men vecka trettiotre börjar med en studiedag, även där det av det lugnaste softaste slaget. Har tränat en del i veckan. Försöker få in lite bättre rutiner på det. 

Lördagsförmiddagen handlade om bodypump-pass. Känns alltid lika gott efter det passet. Bokade in mej på det yoga-passet som Ias hemlis gillar nästa vecka.  Har plats fyra i kön, så får se om man får en plats. 

Eller om det blir veckan efter. Någon gång i dag får det väl bli en powerwalk. Igår kväll mötte jag upp Ias hemlis och Jazz för en öl. 

Det blev fler än en öl kan man säga. Eftersom hela stan är invaderad av storstadsbor på grund av festival, och regnet kom, så burrigt väder. Så slank vi in på ett hotell i centrum. Har aldrig varit där inne, trots att man passerar varje dag. Och har bott i Göteborg hela livet. 

Fint hotell. God öl. Sköna soffor och fåtöljer. Och kommer nog gå dit fler gånger. Fint sällskap. Lugn söndag. Bara en två timmar ute med poddavsnitt i lurarna. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s