The craziness of everything.

Som ni vet är jag en driven kvinna. En kvinna som vet vad hon vill. Som är både envis och enveten. Hon som, när det går för långt både visserligen lyssnar, men också ropar högt när hon inte känner sig lyssnad på, från både ledning gånger två och andra. När kvinnan känner att hennes ord inte väger något, aldrig tas på allvar. Hon som bara får höra att hon inbillar dig. Att hon både hör och ser fel. Hon som trots allt, är jädra stark även om hon ofta kan känna sig ynklig och tyst. Som har ett starkt hjärta till allt och alla. Som även hon vill väl. Men känt sig motarbetad. Hon som ständigt haft en önskan om öppna dialoger. Från andra. Om de nu ska vara en del av allt.

Hennes ord, vädjan om integretet. Privatliv. Att människor runt om, faktiskt backar. Och att det faktiskt inte är hon som är problemet. Tusen gånger om. Utan kollegor med flera. Även om de vill väl. Vill vara de där som gör allt välmenande. Så förblir de tysta mot henne. Och då blir det så så så mycket fel. Hennes gråt som kommer när hon har så mycket ilska i kroppen. Hennes tystnad för att visa. Att hon är trött inombords. Faktiskt står fast vid sina ord. Oavsett vad som händer. Kanske har hon sagt mycket. Och rätt ord. Till en chef, som bara har varit hennes chef i lite över en månad. Som verkar vara handlingskraftig. Som kvinnan först sa till att för mej är det slutdiskuterat, prata med andra om du vill lösa saker för jag är inte problemet i första hand. Jag är som jag är, för att de inte lyssnar. För att hon är trött. Sen sa hon Ord Som hon står för. Always. Inte hon som är problemet. För om blickar kunde tala, så har allt gått rätt in. Även om hon inte vet exakt vad som sagts. Eller om allt har sagts. Till alla. Men hon ser.

Hon står även för allt det där andra. Fortfarande. Jämt. Och vet inte riktigt vad som händer härnäst. Men hon hoppas nu på något bra. Något kul. Och bra svar. Och handlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s