Reflektioner.

Vår nya chef verkar bra. Hon har bestämt att jag och mina kollegor ska ha en tio minuters reflektion varje eftermiddag. Och jag tror det kommer att gynna oss mycket. Att kunna snabbt prata om hur dagen har varit. Om det har varit något trubbel, eller vad som har varit bra. Gå laget runt ett par minuter. Något nytt vi ska testa på, eller om vi ska ändra helt. Visst, vi brukar prata om saker. Men ofta så är det när vi alla är på språng. När det är mycket att göra. Men jag tror ändå att samlas det sista vi gör, kan om det är något viktigt man vill säga, så har man ordet. Och behöver inte vänta eller låta saker gro.

För det är som andra även har sagt. Vi är så olika personligheter. Starka allihop. Ibland olika viljor. Olika saker som händer I ens liv. Som kanske inte ska påverka. Men ibland ändå gör. Reflektioner. De är nyttiga för oss.

Jag pratar dock fortfarande inte så mycket om det privata som tänks och sägs med dem, men kanske borde förklara hur jag tänker. Eftersom det jag alltid har eftersträvat är öppna dialoger. Och jag har ju stängt mej helt där. Till dem. Som en mussla då de ändå får reda på. Och det kanske är där man får reda ut. Och varför. För när det har varit min tur att reflektera så känns det lite som om de väntar sig något mer från min mun. Men varför?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s