Last weekend in april.

Dagarna går. Tick tack. Tick tack… Jag sover nästan elva timmar mellan fredag och lördag. Jag behöver faktiskt inte gå upp, trots att klockan är ställd på alarm. Sängen är mer lockande än allt annat efter en hektisk vecka blandat med allt möjligt.

Jag tar med mej en kopp nybryggt kaffe tillbaka, efter en stunds tänkande om eller inte jag ska gå upp. Skjuter upp lördagen en stund till. Och trots en snurrig trött arbetsvecka har jag fått in sex timmars träning på fyra dagar. Då torsdagen bjöd på ett tänkande som lät Jag tar en powerwalk istället för gymmet. Kommer hem. Det är bara att ta av sig boots och jeans. Sen på med andra kläder. Det fixar du. Det är lugnt. Sen blev jag sittandes i hallen på golvet. Sen. Sen började det regna. Och jag kom inte ut. Rensade golvbrunnen i badrummet istället. (Bättre med powerwalk hem från jobb under arbetsveckan istället) Men lördagen bjöd på uppförsbacke på löpbandet. Länge länge. Låg i solariet en stund.

En vän som är i stan över helgen kommer förbi med en flaska vin som vi delar, innan hon sedan åker vidare. Söndag och jag sover ytterligare många timmar. Powerwalk innan bodypump-passet blir inte av, men köper en ny träningsväska innan passet. Varken för stor eller för liten.

Vilket är på tiden, då efter att min gamla gick i sönder använt en väska av finare sorten, men inte särskilt praktisk. (Under badrumsrenoveringen hade jag dock en större med plats för handduk med mera)

Och eftersom jag läste ut den förra boken relativt snabbt, börjar jag läsa denna bok någon dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s