Mellan promenad vin musik och saker som ligger under huden och skaver.

Under torsdagskvällen skickar E.W ett sms angående vår afterwork, den ställs in på grund av skada i jobbet. Skickar därefter ut en förfrågan om en dejt. Får svar och på fredagseftermiddagen sitter jag och smuttar på en drink i ett soligt Göteborg. Andra gången men det blir ingen tredje. Nej. Nej. Jag kan inte riktigt slappna av, och min egna arbetsskada, ett jack bakom högra örat pulserar och det gör ont bakom det blåa plåstret. Återigen tar jag mej friheten att sova ut. Alarmet ringer, men jag snoozar i två timmar. Hinner inte träna, då min startsträcka på grund av seghet och en förkylning som inte vill bryta ut, är otroligt lång denna lördag.

Jag bakar istället bröd av filmjölk och havregryn, som inte behöver jäsa. För att ta med mej till ett mingel med spelning av fem bra tjejer.

Kramar om C.B och H.N som jag inte sett på ett tag. Ena delen av M&M håller i en bas. Den andra dricker vin. Jag säger att jag saknar M som numera bor i Norge, som jag inte träffat på länge. Och jag vill med nästa gång de åker. Kvinnorna gör det bra. Har inte hört dem innan, och det är applåder efter applåder. Och sånt här gillar jag. När alla blandas. För som äldre singel blir det svårare när vissa har familj, sambos och barn. För man blir ju lite offside från de som inte är singlar. Inte alla. Ska noteras. Men ibland orkar man bara inte fråga fråga fråga, hela tiden. Jag känner att jag har något i kroppen, då jag på söndagsmorgonen inte heller lyckas vara pigg. Sover vidare och tänker att jag bara kommer att jobba tre dagar nästa vecka.

En promenad lyckas jag med dock. Går vidare in på vägar stigar jag aldrig gått på. Och tänker fortsätta in på annan stig nästa gång. Boken av Birgitta Bergin läste jag ut relativt snabbt. Lättläst och bra. Började med annan bok efter lunchen.

Och sedan somnade jag i två timmar i soffan på balkongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s