Svett och darrande muskler.

Den extrema värmen under vardagar har gjort att jag inte har kört ett bodypump-pass på ett par veckor. Sen har det varit sol och bad två söndagar. Det här varit möten med jobb vissa måndagar. Jag har nästan enbart kört cardio/kondition både inne och ute.

Och jag har även inte varit tillräckligt frisk för att utstå ett bodypump-pass. Men bokade upp mej i dag söndag. Innan passet passade jag på att fråga min favorit-instruktör som var i träningssalen, då han hade haft ett annat pass, och som inte har haft bodypump-pass på måndagar på evigheter då han bytt jobb och arbetstider.

Jag hade sett att han var tillbaka på måndagar, men på en betydligt senare tid än vanligt. Frågade om det alltid skulle vara den tiden på måndagar, då det annars brukar börja klockan sjutton. (Tisdagar har varit/är med annan instruktör klockan sjutton) Och ja, så blir det då en annan har slutat och hans arbetstider krockar. Den enda gången det är bra för min del är när vi har möten på någon måndag, för då kan jag ansluta direkt. Annars är, eller blir det så segt att vänta in tiden. Måste vara igång för att inte bli för seg bland annat.

Pass som börjar lite mer än tre timmar efter mitt arbetspass är lite för lång tid. Slutar ju rätt så tidigt på eftermiddagen. Men men, man får väl se. En önskan är ju att lördagspassen kommer åter i höst. Men instruktören så att jag var mycket välkommen när jag sa skrattande att det blir väl jag som får ändra på mej. Dagens pass gick väldigt bra. Trots den svettpöl som blev. Frågade den kvinnliga instruktören om man kunde göra en annan övning än plankan som är en del av magövningarna i slutet. Jag glider av svetten.

Hon rekommenderade en annan matta. Jag sa att detta är min hatmagövning, varpå hon sa att den är grym för sexpacket. Vilket sexpack? Tänker jag. Nog för att jag har rätt så mycket magmuskler, men de syns inte för magen. De ligger ju liksom under allt. Frågade sen om plankan kommer tillbaka i nästa release som är om ett par veckor. Japp, svarade hon. Dessutom är den mer extrem. Fuck, var det jag fick ur mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s