Ledig i dagarna tre.

Jag har haft strul med mitt knä den senaste veckan, vilket har gjort att jag känt mej lite låg. Kanske överansträngning vid träning, även om jag inte har tränat speciellt hårt. Inte alls hårt faktiskt. Mest powerwalk inne Och ute. Och även riktigt ordentlig vila. Men körde styrka med egna vikter i tisdags och det gjorde ont när jag skulle göra squats. Och på något sätt så har mina arbetsskor som alltid har varit en bra modell, gjort ont. Behöver väl ha semester också kanske.

Började på en ny bok i slutet på förra veckan, som har fått ligga Ihopslagen mestadels på grund av Fotbolls-VM. Och har ju även Island som nation att heja på. Men boken har jag väntat på att den ska komma ut i pocket. Har de andra två i denna serie, VIP-rummet och STHLM delete. Mycket bra lästips. Fristående, men röda trådar i böckerna. På måndagen har vi studiedag och går på föreläsning. Har sett lite av föreläsaren på nätet innan, och visste väl vad han skulle ta upp. Mest handlade det om att lyfta sig själv, och saker i den omfattningen. Men vissa saker relaterade jag till andra.

Och eftersom jag hade fått en urusel sömn, och kände av kroppen under helgen innan, var det ibland rätt svårt att inte hålla tillbaka tårarna. Sitter på andra raden och hör föreläsaren säga saker som stämmer in så väl. Och man kan inte gömma sig. Någonstans. Men tacksamt var det att vi fick sluta tidigare för att hinna se Sveriges öppningsmatch mot Sydkorea i Vm Tre lediga dagar framför mej. Vi bakade ett par jordgubbstårtor på jobbet idag. Som möttes emot tacksamt. Och det var gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s