Ekorrhjulet.

Semestern är över för i år. Vi ska tillbaka in i ett ekorrhjul. Där måndag plötsligt blir fredag. Och sedan Måndag igen. In i ett hjul av de där notiserna av att komma ihåg alla de där vitaminerna som en ska ta. För de ska ju vara bra. Att ta. Vi ska med friska nya tag, ta tag i alla saker som vi borde göra. Som att boka tid till optikern. Jag lovar. Jag ska. Verkligen.

Träna mer effektivt än under sommaren. Eller kanske hitta ett annat pass, ett till pass. Vi ska försöka lägga oss tidigare. Dricka mindre vin. Och komma ihåg att använda alla dessa krämer, inte bara några få, som står i badrumsskåpet som ska vara så bra för hy och kropp. Vi ska hitta en balans mellan jobb, Privatliv, träning. Sätta fokus på inre och sinne. Jobba smart och effektivt. Men samtidigt inte slå ut oss själva. Ekorrhjulet.

Vi är alla där. Strävar efter samma mål. Vi ska försöka att se så pigga och fräscha ut, trots det är tidig morgon. Inte en enda grå skugga ska finnas under ögonen. Komma ihåg värmen när novemberregnet slår till. Även om jag längtar efter friska vindar just nu. Lägre temperaturer och faktiskt en hel del regn. Augusti.

Men ändå är löven fallna. Och i höstens alla färger. Lugna dagar på jobbet. Vi har att göra, men det är ändå lugnt. Augusti. Vi strävar mot samma mål. Allihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s