The heart and Netflix.

I fredags kväll, nyss hemkommen från stan där hela Göteborg lyser upp i ett enda stort Kulturkalas. Det regnar inte ens. Men det blåser. Nyss hemkommen och det knäcker till och hugger till i mitt vänstra skulderblad. Resten av kvällen och nästan hela lördagen, tills jag började göra stretchövningar, gör det ont. Förbenat ont. Powerwalk kunde jag ta på lördagen, men det gjorde ont. Ont som i att någon skulle ha slagit något hårt. Tänk typ hammare och blåmärken.

Det lättar under söndagen, och jag tar det mycket lugnare och med mindre vikt på bodypump-passet. Under kvällen flyttar sig smärtan till bröstet. Det kommer plötsligt och gör lika ont som det gjorde på ryggen. Så när jag vaknade i morse hade jag ett val. Åka till jobbet och stressa runt i en miljö som inte är bra för ett ont bröst. Eller vila i soffan trots jag inte är dödssjuk.

Måste komma ifrån det där. Inse att det inte bara är förkylning, feber och magsjuka som gör en sjuk. Utan även att man faktiskt kan vara hemma från jobb om man vet att man måste vila bort saker. Och inte springa runt och vara aktiv på ett sånt jobb som jag har.

För en gångs skull valde jag att vara hemma. Det är ovanligt för min del. Väldigt ovanligt. En av många anledningar till att jag vill och måste ha ett annat yrke. Skulle förresten vilja göra en sån där scanning av hela kroppen. Eller köpa ett sånt där snordyrt kit med dna-analys och blodprov och skicka i väg. Så man liksom får reda på hur kroppen, tarmar organ mår. Egentligen. For fun. Men det är så himla dyrt.

And I need lösningar. And no drama.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s