Måndag.

Fick ett telefonsamtal under tidig eftermiddag. Min plånbok har lämnats in på polisstationen i Mölndal. Id-handling och annat finns kvar. Att de nu har börjat med tidsbokning för pass och id-handling är inte så smart tycker jag. Jag sitter hellre en timma eller mer i kö, än att vänta i flera veckor på en tid som är ledig som passar någorlunda. Urdumt. Måste visserligen ändå förnya passet snart i alla fall. Men men.

Lördagen var i alla fall trevlig och rolig. Ska dock ansluta betydligt senare nästa gång. Eller gå hem tidigare. Det var inte riktigt meningen att i mitt huvud vara med i sjuttio miljoner timmar, men jag drogs liksom med… eftersom jag faktiskt hade bokat in ett bodypump-pass på söndagen, som jag igår inte ens kunde avboka. Och annat som skulle göras igår. Egentligen. Men en kul kväll. Skålade med Henriks sons mamma som var med. Skrattade, hade trevligt. Visade bild på sonen, fin. Trevlig kvinna.

Träningen har gått sisådär den senaste tiden. Även om jag har varit där. Så är det inte varje gång det går bra. Under hela förra veckan hade jag massa värk i fötterna. Bytte arbetsskor flera gångrt. Men hoppas på bättring nu framöver. Och slut på sånt där man inte ska äta för mycket av. Men sinnet mår bättre och bättre och då brukar det bli bättre med allt. Min kropp reagerar väldigt mycket på bra eller dålig sinnesro i det inre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s