The best version of me. And show me yours.

Det blir en rätt så konstig vecka. Hade jag otrolig bra energi trots liten förkylning förra, så bestämmer jag mej för att inte träna denna. Ett försök i torsdags, halvfart powerwalk på löpband.

Jag är pigg och glad, men kroppen seg. Halsen dov. Istället färgar jag håret, gör ny ingefärsshot, tar hand om min kropp, beställer en ny klipptid, ligger på spikmattan, och hoppas på att Jag kan göra bra i från mej på söndagens träning. Jag måste. Jag vill. Återupptar serien Billions som jag inte har sett på ett och ett halvt år. Slutade visst se i mitten på andra säsongen. Jag ställer in aktiviteter.

På fredagskvällen ställer jag fram champagneglas, snacks och jag och en vän dricker bubbel till toner av någon lista på Spotify. Det blir sent, men trevligt.

På torsdagen sätter jag mej som från ja till kanske kommer för en fest plus utgång på lördagen. På fredagsmorgonen klickar jag i kommer inte. Jag vet att jag hade fått det trevligt och roligt med dessa människor. Men jag känner dem inte riktigt, och mitt bästa roliga jag som jag hade För ett par veckor sedan, när jag träffade en av dem, som nu bjöd in mej. Har jag tappat idag på grund av segheten, energin som inte riktigt finns som följd av denna lilla förkylning. För när jag är med vänner kan jag vara seg, glad, förkyld, låg energi och ändå gå ut, träffa folk, men när jag träffar människor som jag vill lära känna, åka till en lägenhet i centrum, och sedan gå ut, och jag är den enda jag känner, troligtvis. Vill jag vara på topp, jag vill vara den där roliga, bästa Tears and Pearls som finns. Upprätthålla den bästa energin. Energi för att knyta kontakter. Visa upp ett bra jag. Men hoppas på en annan gång. Som jag skrev.

En reaktion till “The best version of me. And show me yours.

  1. Tror du valde rätt som lyssnade på kroppen och den inre känslan. Funkar inte alltid att sätta på sig en mask och låtsas vara på topp. Njut av en lugn fortsättning på den här helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s