Torsdag schmorsdag.

Oktoberkylan på mornarna. Kyligare än vanligt. Eller? Minns inte hur det var förra året. Men så länge det inte är jättekallt på eftermiddagarna så chansar jag på mornarna med en annan jacka. Mammas stickade handledsvärmare i isländskt ull, och vantar. Som läggs i väskan vid hemgång. Idag la jag mej I solariet en sväng på gymmet. Behövde verkligen den värmen en stund.

Igår köpte jag två tavelramar, femtio gånger fyrtio. Inte de jag hade tänkt att köpa, modell större. Då jag hade annat att bära på, men nästa gång. Vardagsrumstavlorna (som även passar in där) kommer då att hängas i sovrummet, där de e g e n t l i g e n ska hänga. Ska testa att köpa sån där självhäftande spik, då jag f o r t f a r a n d e inte har borrhål där (för tavlor) Självhäftande kardborre för vägg funkar för såna där stora klämmor. Ska egentligen vara för tavlor. Ska köpa mej en till golvlampa, sen är väl vardagsrummet komplett. Eller ja, en fotpall och kanske ett sidobord till fåtöljen med. Fredag i morgon och Tja, helg.

Tips. Har ni ännu inte sett Mia Skäringers program Kroppshets på Svt1, så finns den på Play. Just love her. Så synd att man inte hann köpa biljetter till hennes show som hon är aktuell med.

Men men. Helgen är på g.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s