Tell me something that I don’t know.

En vecka och två måndagar har gått. Dagar och kvällar går ihop. Jag har fortfarande inte tagit på mej en varmare jacka. (Fast i skrivandets stund blev det väldigt kallt) Men köpte försäkerhets skull ett nytt paraply. Ett till alltså. Fick rabatt på gymmet från förra månadens inloggningar. Något som jag aldrig tänker på att jag får. Att jag kan utnyttja. Använder aldrig rabatten på sportkedjan heller. Och efter nästan två år på denna träningskedja är jag fortfarande nöjd och glad att jag bytte från den andra. Men hur går det med det där att träna på andra anläggningar? Hm, nä. Inte än.

Bokade in mej på bodypump-passet på torsdagskvällen förra veckan, (kors i taket, ett pass efter klockan sjutton, sjutton och trettio är ovanligt, måste ”hålla igång” så länge innan då, efter jobb) då jag inklusive med i morgon tisdag inte kunnat köra på tre tisdagar i rad. Fick även in bodypump på söndagen.

Tisdag och det blev öl på en ny pub i Majorna. Puben som förr i tiden hette något annat, ett tjejnamn, och sen annat namn igen. När tjejnamnet var populärt var jag sjutton arton nitton tjugo år och jättevuxen. Men väldigt fin restaurang /pub numera.

På en av mina andra träningsdagar lägger jag mej i solariet en stund. Att bara få ligga ner, koppla av med värme är härligt. På fredagen är jag lite seg, efter tjafs på jobbet. Fick dock en ursäkt, som godkändes. Men är glad över att få gå ut sväng med min nya kvinn-bekant. Och vi har kul, även om man är lite seg en fredagskväll, efter det där tjafset. Och man är ju faktiskt lite nervös att liksom bara sådär gå ut med någon, som man bara har träffat en gång. Och just den gången i september drack för många öl. Gillar att lära känna nya människor, att få nya vänner. Och jag hoppas på att vi hittar på något någon gång snart igen. Vi pratar mycket om relationer of course, om jobb och om relationer där.

Och nu hoppas jag att jag snart kommer att få ett sms om att jag har ett paket med en yogamatta, träningsband med mera att hämta ut. Som man får med denna tidning.

Jag börjar på en ny bok, och det känns bra att ha kommit in lite mer i bokläsandet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s