Soft warm and tender.

Somnade till i ett par sekunder i frisörstolen i går eftermiddag innan klippning. Det var så härligt att luta sig tillbaka och få håret tvättat och balsamerat av någon annan. Masserande händer och naglar i hårbotten, och jag spinner som en katt. Sånt där som tanterna gjorde förr, eller kanske till och med idag, ”lägga håret” eller vad de nu kallar det för. Varför går man aldrig till en frisör, bara så där och tvättar och blåser håret utan klipp? Det är ju egentligen hur gott som helst att låta någon annan fixa håret. Och nu kom jag och tänka på massage också. Kommer aldrig ihåg att boka in en tid för massage. Till och med massagestolen på gymmet glömmer jag av att den finns. Jag är ju en sån där jag-gör-vad-jag-ska-göra,-sen-går-jag-hem. Typ. Hänger ju liksom inte kvar på gymmet och lattjar runt. Funderar på att köpa och testa en exfolierande peelingmask, gillar ju ansiktsmasker,peeling och krämer. Testa olika sorter med mera. Men exfolierande har jag aldrig testat innan. Och visst är det tråkigt när en bra produkt utgår ur sortimentet. Nu har jag inte varit inne på just den här frisörsalongen på länge, där jag köpte den här inpackningen, men kollar man runt på nätet så finns den inte längre. (Men ska kolla läget där någon dag)

En av de b ä s t a hårinpackningar jag varit med om. Dessutom luktar den ljuvligt. Har nu köpt en annan inpackning av Gazette of sweden som jag ska testa. Och visst är det härligt med alla bodybutter, bodylotions med mera, just love it. Men vet ni. Natusan babyoil när huden fortfarande är fuktig efter dusch, is the shit.

2 reaktioner till “Soft warm and tender.

  1. Den där hade jag också en gång i tiden :) Minns att den doftade underbart, men minns tyvärr inte vad den gjorde för mitt tunna lockiga bebishår… Nu kör jag Matrix biolage, den funkar för mig :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s