Måndag och Studiedag.

Jag fortsätter i med romanböcker i feel good anda. Det blev många böcker i kriminaldraman ett tag, att jag får byta genre en sväng nu.

Så nästa bok att läsa blir den här. Började läsa ett par sidor igår kväll. Ibland behöver ögonen bara få hänga med i läsandet utan att ta in mord och gåtor. Höstlovet har börjat och i dag är det stängningsdag och därmed studiedag. Vi började dagen på Ullevi Konferens.

En frukost, kaffe fralla smootie. Föreläsningar om Göteborgs stadsutveckling, byggnader, linbanor, västlänken med mera.

Lunch och dessert. Därefter tog vi oss till Prison Island i Mölndal.

Blev indelade i olika grupper om tre fyra eller fem. Man får en så kallad tagg för att öppna olika celler, sen ska man på tid lösa olika uppgifter. Till exempel celler med dolda lönndörrar, krypa, celler med lasergevär, cell med att försöka komma undan larm för att komma framåt, men även matematik, basket genom stängsel, inte nudda golv och väldigt mycket mer.

Man får poäng, och får göra om cellerna hur många gånger man vill, om man inte klurar ut hur man ska göra med en gång, vilket man oftast inte gjorde i många celler. (Eller inte ens klarar/förstår) Väldigt bra dag, åker mer än gärna dit igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s