Alfons.

Det är väl egentligen inte meningen att det bara ska bli ett inlägg i veckan. Eller två. Tänker ofta att jag ska skriva mer. Oftare. Så som det brukar bli. Brukar vara.

Jag skulle kunna fylla bloggen med hur pigg jag är. Samtidigt som jag gäspar i kapp med mörkret som faller allt tidigare om kvällarna. Men high five för att jag kommer ihåg vitaminer och magnesium. Jag har liksom både ock i mej. Tröttheten, piggheten. På samma gång.

När instruktören på gymmet skriker kom ihåg att andas när det blir tungt tänker jag jag andas redan som en hårfön med kallblås. Fast In och ut. In och ut.

Jag hänger med före detta granne/kollega M på en liten Mozartkonsert som sjöngs av den kör hon är med i. I regnet traskar vi hem till hennes nygamla lägenhet, där hon nu bor. Som hon flyttade till ett tag, hyrde ut, och nu tar över igen. Jag ger M.s dotter ett armband i present. Jag bokar en tågbiljett för om ett tag. Bil upp på morgon. Tåg ner på kvällen. Orkar inte sova över. Dit och hem på samma dag. Jag skulle kunna skriva om att jag förbjuder mej själv att köpa mer ansiktsmasker och hårinpackningar. Jag har, så det räcker och blir över. Och den där exfolierande ansiktsmasken är super. Någon gång när jag inte förbjuder mej själv ska jag testa de andra produkterna i serien. På onsdagen och torsdagen säger jag mitt hjärtas mening. Because I have to. Tänker också på om jag ska köpa den där växten elefantöra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s