Glögg and sweat the body wet.

Känner ibland att även om man tränar bra, ok. Så vill jag och borde börja med annan cardio, och andra gruppass. Utöka och variera. Det är enkelt. Det borde det vara.

Men man faller in i rutiner, och att starta något helt nytt har en startsträcka. Men hur lång ska den vara?

Att gå på ett yogapass skulle innebära för mej att jag skulle behöva öva hemma ett tag först, så man inte gör bort sig (enligt mej själv då)

Har jag övat hemma? Nej, såklart inte. Boxningen har försvunnit på min anläggning. Gäller då att hitta ett pass på annan anläggning och rätt tid. Dans och skaka på kroppen, typ gympa som kondition är inte min grej, det där med koordination… cardio fixar jag själv genom löpband och crosstrainern.

Borde sätta mej på roddmaskinen dock. Även den där trappmaskinen. Men varför gör man det inte? Skulle även vilja testa pass som Bodybalance (blandning av yoga, pilates och tai chi), även boka in mej igen på cxworx (fokus på bålmuskulaturen) Veckans träning har varit rätt varierat.

Dock hade vattenflaskan läckt i väskan igår, så fick med mej fel skor, plus att mitt ankelskydd även det var blött. Tidig lördagskväll äntrar jag Ias hemlis och Jazz lägenhet. En glöggkväll med liten skara vänner och bekanta. Några hade avbokat av olika anledningar, men det blev en fin kväll ändå. Och Otroligt gott. Åkte hem i rätt tid. Jajjemen. La på lite mer vikt på vissa övningar på bodypumpen idag. Gick bra. Och innan blev det powerwalk på löpbandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s