Helt enkelt. Jätte enkelt.

Egentligen skulle man väl kunna säga att jag är hundra procent redo att gå på julledigt redan nu. Men. Det får man ju inte. Alltså, jag är väl fifty fifty. Ena sekunden jättepigg, andra sekunden vill jag bara lägga mej på golvet och tänka att här ligger jag kvar tills det är dags att gå hem. Alltså på riktigt. Men tänk sen.

Fredag den tjugoförsta december. Ledig i elva dagar. Tänk att få strutta omkring i pyjamas. Tror jag ska köpa hem O’boy till och med. En varm kopp choklad med vispgrädde. Jag har nog inte druckit O’boy på hundra år. Men nu blev jag sugen.

Eller bara att baka ett bröd. Iförd jumpsuit. Och en podd i lurarna. Ligga och dra sig i sängen. Eller spontandricka en kaffe eller en två öl på stan. Trängas med folk på Ikea. Om man har lust med det. Piffa upp sig. Äta god mat. Eller läsa en bok. Eller. Bara vara.

Trots att det snart är ett nytt år, har hösten gått relativt fort ändå. Denna höst har inte varit så seg och långsam som den brukar. Eller så har jag bara inte reflekterat att veckorna bara går. Och går. Det är måndag och fredag. Helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s