Ledigheten.

Ledigheten. Ingen stress. Ta allt som det kommer. Varva ner. Lugna dagar gör alla människor gott. Så även för mej. (OCH mina naglar! Min kropp! )Mina lediga dagar har blandats med allt möjligt.

Jag har rostat ny müsli. Med det som fanns kvar i skafferiet. Av just de ingredienserna. Bakat mer bröd, trots att jag har i frys.

Mest för att jag hade jäst i kylen. Den går ju bra att frysa och använda senare också. Blir väldigt bra degar ändå. Just as you know. Ta bara bort jästen från pappret innan den tinar. Men ändå är det på något sätt kul att stå där i ett varmt kök.

Mjöl på händerna. Kinderna blossar. Lurar I öronen. Inte känna den där känslan av att en lördag då man ska hinna både det ena och det andra. Samtidigt som man ska kunna vila upp sig. Jag storstädar hela köket.

Jag tränar både det ena och Det andra. Många dagar i rad. Typ tio. Tio med bodypump-passet i morgon förmiddag. Ett nyårsspecial på anläggningen. Så man kan ju säga att jag har haft ett litet träningsmaraton. Mest För att jag faktiskt orkar träna något varje dag. Powerwalk ute. Powerwalk inne på löpband, med uppförsbacke i intervaller. Bodypump-pass som både är trettio minuter. Och sextio minuter på olika dagar. Cxworx-pass (trettio minuter, bål/core) fick jag in också, innan bodypump idag söndag Ok. V frågade när jag hade tänkt att börja med det passet, och det är intensivare på pass än att köra magövningar själv. Pjuh. Höll på att dö. Passet finns ju olika dagar, så det är ju bara att välja dag. Och Egen lugn styrka har jag även kört.

Jag åker ner till stan för att träffa en vän. Äta gott.

Dricka gott, utan den där filmen som vi skulle se. Som var utsåld. För så klart, det är ju storhelger nu. Jag tittar på serier.

Dricker ett glas rött hemma. Lite för tunn, men nu har jag ju köpt det. Pratar i telefon. Handlar på Secondhand. Läser ut en bok. Eller ska, den är snart slut.

Solar en stund i solarium på gymmet, där man nu betalar genom en app. Träffar en annan vän för öl och söndagsmiddag på en närliggande sportbar. När vi är på vår tredje och sista öl kommer en man fram till oss och säger att vi påminner om hans döttrar.

Han ska gå hem, men köper fyra öl till oss. Eh, jaha. Ok. Så vi får väl klämma i oss ölen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s