First week of the year.

Årets första träningsvecka har börjat bra. Jag fortsätter som vanligt. Tryter motivationen, orken, lusten sätts självdiciplinen in. För är det något som jag har, är det självdiciplin. För det är bättre att gå till gymmet, eller ut och powerwalka, och sedan bryta passet om det inte fungerar just den dagen. Än att inte göra det alls. By the way, så är det sällan man faktiskt bryter. Dagens träning bestod av trettio minuter cxworx. En kvarts paus, sedan sextio minuter bodypump.

När vintern slutar med minusgrader, när det har varit plusgrader en längre tid i sträck. När man vet att vintern är borta för i år, då åker jag upp till skogarna som finns i närheten av min gamla lägenhet.

Mycket skog och mark. Många promenadstigar blandat med granar, tallar och ekar. Många elljusspår. Tar man en av några av de branta backar ner, (tänk er branta som långa branta rulltrappor ) så hamnar man i ett fullkomligt vackert naturreservat.

Porlande bäckar, forsar, små vattenfall. Jag powerwalkade mycket där förr om åren. Men aldrig på vintern, just för att det var mycket is, snö och svårt att gå där nere vid denna årstid.

Man vet aldrig om det finns mycket isfläckar med mera. Känner att jag längtar efter att få gå ut och vandra igen. Åka upp till Vättlefjäll. Ta någon av de olika spår där. Eller åka ner till Sandsjöbacka.

Söndag, och jag ser på de två första avsnitten av Stjärnorna på slottet på Svt play.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s