Skulle kunna ge allt.

Sol. Mitt på dagen känns det vår. När jag tar en promenad en bit hem på väg hem från jobbet känns det vår.

Mitten på februari och naivt tänkte jag att Tja, kanske dags att städa under träplattorna på balkongen. Tills jag insåg att det bara är mitten på februari. Och troligtvis blir det en snöstorm till. Och minus femton grader innan det vänder. För även om min balkong är inglasad, så håller jag för det mesta fönstren öppna.

Beställer efter två år och lite till hem en ny fitbit-klocka. Inget jag egentligen vill slösa pengar på just nu, men displayen på den gamla började flimra och försvinna. Så det blev en ny likadan. Jag har haft ett sår på ovansida vänster fot. Nu är det riktigt läkt, och jag kan ta riktiga powerwalks på löpbandet. Det var så illa att jag fick köra utfallsövningen på bodypumpen i strumplästen, eftersom såret var precis nedanför stortån. Men förra söndagen kunde jag ha på mej skor. Jag har inte riktigt hittat tillbaka till min bokläsning ännu. Vet inte riktigt vad det beror på.

Kanske jag prioriterar bra serier istället. Men borde och vill komma igång snart med denna.

En vän skriver om stressfri arbetsmiljö. Även jag försöker ha det. Vilket inte har varit lätt de senaste åren i sandlådan. Förhoppningsvis blir det bättre. Eller, nu är det väl bättre, då skvaller och rykten inte passar så bra i en skolmiljö. Eller aldrig någonstans för min del. Tänk, det kanske hade varit lättare utan viskande munnar… Träffar före detta granne/kollega M för lite vin. Båda är i samma stjärntecken, och vi båda har starka viljor. Starka viljor om rätt.

Februari. Fortfarande känner jag mej blek och glåmig. Känns som om make-upen jag tar på mej på morgonen försvinner i ett kick. Och bättrar jag på under dagen, känns det konstigt. Men lägger mej i solariet under lördagsförmiddagen på gymmet. Lite fräsch måste man ju få känna sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s