Lördag.

Nio timmars sömn. Känner mej mer än utvilad och det var väl det jag behövde. Jag drar på mej träningskläder, en kaffe, yoghurt och müsli.

Lördagens träning blir en halvtimmes bodypump-pass, då lördagar bara består av en halvtimme på träningsanläggningen, och sedan en halvtimme cxworx. Cxworx ja. Egentligen vill jag bara dö efter en låt, vänjer mej inte riktigt vid det här passet. Kanske är det för låtarna, eller vissa av övningarna. Jag vet inte. Men det är nya releaser om en månad på alla pass. Troligtvis får instruktörerna börja mixa övningar från andra releaser snart. Bröst – övningen på bodypumpen vill jag ha utbytt. Ofta brukar det vara en del med stång, andra delen med lösa vikter. Nu är det bara lösa vikter, och jag känner att det blir för många kombinationer att hålla reda på. Dessutom är den rätt så tråkig. Andra ben-övningen som är i slutet av passet, utan stång vill jag också att de (instruktörerna väljer själva, eller om någon har önskningar) byter ut till en gammal övning innan den nya releasen kommer. Plus att låtarna har en stor betydelse för övningen känner jag. Instruktören som kör på tisdagar, brukar ibland byta ut alla låtar och övningar.

En dusch, en kaffe och något att äta. När jag står framför badrumsspegeln slår det mej hur enkelt det är att få till ett ok ansikte. Snabbt. När klockan inte är kvart i sex på morgonen, utan senare. Primer. Foundation. Puder. Ögonskugga. Mascaran faller på fint. Done. Klar. Fixad. Snygg. En liten tripp ner på stan för lite trosande med en vän, en lördag vid lunchtid. Det är plusgrader och solen skiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s