Veckan Och lite innan.

För ett tag sedan åkte jag ut till ön. Avbokade alla pass på gymmet, och insöp havsluft.

Lugn och åt goda middagar, drack vin med både föräldrar och vänner.

Min ena farbror som var på besök För ett par veckor sedan hade han med sig farmors två smyckeskrin. Guldet har de redan sålt, men han ville att jag skulle gå igenom det som fanns var. Och ja. Jag fick med mej en del hem. Inget jag kommer att använda. Men det är vintagesmycken, och jag googlade de ingraverade initialerna.

Design från fyrtio och femtiotalets New York. Har ju även smycken från henne innan. Fick även hem ett förstorat foto På mej själv som barn.

Veckan har trots allt varit bra. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på gymmet, som jag gjort denna veckan under (innan och efter) alla de bodypump-pass och cxworx. De har nu ändrat release datumen. Först skulle nya releaser komma efter det stora eventet som är här i Göteborg, på en stor mässa i slutet på mars. Varje år är det ett två dagars (?) event, där man kör olika pass i stora salar, föreläsningar med mera. Nu får instruktörerna bestämma själva när de vill börja på ny release i mars. Och nu längtar jag lite. Vill ha nya övningar i cxworx. Men även i bodypump-passet. Kör man ett två eller två och ett halvt pass i veckan, beroende på kropp och knopp, om tid eller lust finns, så kan det nog vara gott att byta till nya övningar.

Nu börjar solen skina såpass att den hinner dyker upp runt hörnet och till min balkong. De inglasade fönsterna är inte så rena. (Även vardagsrumsfönstrena, som är vid balkongen behöver ha sin tvätt)

Måste även börja fundera på om jag ska byta gardiner, köpa nya. Alternativt köpa mörkläggande rullgardiner eftersom solen lyser in sen eftermiddag och kväll. Visserligen baea ett par minuter just nu, men det blir ju mer sen. Har i alla fall fått städat under alla trätrallar (utan under soffan, för det orkade jag inte)

Åt även gott och drack gott med en vän tidigare i veckan.

Rock(y)tjejen har köpt lägenhet. Och fortfarande kommer vi att bo nära. Det kom lite glädjetårar för hennes skull igår. I höstas hade vi flyttpackningsparty, när hon skulle flytta ifrån deras lägenhet, som såldes. Och någon gång snart blir det renoveringsparty.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s