Wanna make me sweat.

Ny release på cxworx och bodypump-passet. Bra svängiga låtar på cxworxen, vilket gör passet och övningarna roligare. Bodypumpens övningar och låtar blir bra det med. Dock var inte ryggövningen så rolig. Instruktören sa att vi gott kunde lägga på lite mer vikt än vad vi hade på förra releasen. Gjorde det först, men ångrade mej sedan. Sen tog jag av ytterligare ett kilo på varje sida.

Vet inte om det var på grund av dagsformen, eftersom det inte är varken frivändningar eller powerpress i denna release. (Vilket kan bli grymt tungt med många upprepningar och singel eller trippelrodd emellan det, men förra var väldigt bra. Även lös tung vikt i slutet) Och under förra releasen nummer hundraåtta hade jag gott kunnat öka vikterna på varje sida, men inte gjorde. Än vad jag har haft under hela perioden egentligen. Men gillar att skivstången är tillbaka i bröstpasset. (Förra var det bara lösa vikter, med massa olika kombinationer, vilket blev snurrigt)

Och jag som aldrig ser på Robinson, eller har inte gjort det på flera år. Råkade se att en från min förra träningskedja är med. Så får väl kolla in programmet lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s